Kikertboller med sjokolade
Ca. 15 stk. Tid 15 min.
- 50 g sjokolade, mørk 70 %
- 3 dl kikerter, kokte
- 5 dadler, ferske
- 1 dl kokos, revet
- 1 dl solsikkefrø
- 2 ss kaffe, kald
- 1 klype salt
- 2 dl havregryn
- Kokos til å rulle i
Slik gjør du:
- Hakk sjokoladen fint i små biter.
- Form til kuler og rull i kokos. Oppbevares i kjøleskapet (eller fryses ned).
- Bland kikerter til en røre. Legg i en bolle. Bland dadlene og ha dem i bollen. Bland revet kokosnøtt og solsikkefrø fint. Tilsett i bollen med kikerter og dadler, og rør rundt. Tilsett kaffen og en klype salt. Rør godt rundt. Rør inn den hakkede sjokoladen og til slutt havregrynene.
Matkreatør: Hanna Olvenmark