HovedinnholdUtvidet åpent kjøp til 20. januar 2025* »

Kikertboller med sjokolade

Ca. 15 stk. Tid 15 min.

  • 50 g sjokolade, mørk 70 %
  • 3 dl kikerter, kokte
  • 5 dadler, ferske
  • 1 dl kokos, revet
  • 1 dl solsikkefrø
  • 2 ss kaffe, kald
  • 1 klype salt
  • 2 dl havregryn
  • Kokos til å rulle i

Slik gjør du:

  • Hakk sjokoladen fint i små biter.
  • Form til kuler og rull i kokos. Oppbevares i kjøleskapet (eller fryses ned).
  • Bland kikerter til en røre. Legg i en bolle. Bland dadlene og ha dem i bollen. Bland revet kokosnøtt og solsikkefrø fint. Tilsett i bollen med kikerter og dadler, og rør rundt. Tilsett kaffen og en klype salt. Rør godt rundt. Rør inn den hakkede sjokoladen og til slutt havregrynene.

Matkreatør: Hanna Olvenmark