Quinoa-taco med cashewnøttdressing
Matkreatør: Nathalie Spjälle
4 tortillas:
- 1,5 dl quinoa
- 200 g kidneybønner
- 1 pakke tacokrydder
- 1 dl vann
- Smør til steking
- Tilbehør: syltet rødløk, ruccola & avokado
Cashewnøttdressing:
- 3 dl cashewnøtter
- 1 fedd hvitløk
- 1 ss næringsgjær
- Saft av 0,5 sitron
- 1 ss søt sennep
- 1 ss rødvinseddik
- 1 ss agavesirup
- Urtesalt
Slik gjør du det:
- Cashewnøttdressing (tilberedes hjemme).
- Legg cashewnøttene i en dyp tallerken, kok opp vann og la nøttene ligge i det kokende vannet i ca. 20 minutter.
- Blend sammen med vannet i en blender.
- Press i hvitløk.
- Tilsett næringsgjær og press i sitron.
- Smak til med sennep, rødvinseddik, urtesalt og agavesirup.
- Kok quinoaen etter anvisningene hjemme eller på ditt cateringsenter.
- Stek deretter quinoaen i smør.
- Tilsett kidneybønner, vann og tacokrydder, og la det småkoke.
- Server i tortillas med ruccola, avokado, syltet rødløk og cashewnøttdressing.