HovedinnholdUtvidet åpent kjøp til 20. januar 2025* »

Quinoa-taco med cashewnøttdressing

Matkreatør: Nathalie Spjälle

4 tortillas:

  • 1,5 dl quinoa
  • 200 g kidneybønner
  • 1 pakke tacokrydder
  • 1 dl vann
  • Smør til steking
  • Tilbehør: syltet rødløk, ruccola & avokado

Cashewnøttdressing:

  • 3 dl cashewnøtter
  • 1 fedd hvitløk
  • 1 ss næringsgjær
  • Saft av 0,5 sitron
  • 1 ss søt sennep
  • 1 ss rødvinseddik
  • 1 ss agavesirup
  • Urtesalt

Slik gjør du det:

  • Cashewnøttdressing (tilberedes hjemme).
  • Legg cashewnøttene i en dyp tallerken, kok opp vann og la nøttene ligge i det kokende vannet i ca. 20 minutter.
  • Blend sammen med vannet i en blender.
  • Press i hvitløk.
  • Tilsett næringsgjær og press i sitron.
  • Smak til med sennep, rødvinseddik, urtesalt og agavesirup.
  • Kok quinoaen etter anvisningene hjemme eller på ditt cateringsenter.
  • Stek deretter quinoaen i smør.
  • Tilsett kidneybønner, vann og tacokrydder, og la det småkoke.
  • Server i tortillas med ruccola, avokado, syltet rødløk og cashewnøttdressing.