Knitrende ild og bålkjele. Solnedgang over tjern og myr. Vakende fisk på fjellvannet og nysgjerrige lemen. Lementoget handler ikke lenger om massevandring på jakt etter mat. Nå er det duften av nykokt kaffe som lokker. Og du gjør nok best i å lage små biter og servere.
Kokk kaffet på rett sett
Det skal ta sin tid å lage kaffe, da blir det best. Mens kaffen kokes kan man dedikere seg til noe meningsfullt som f.eks. en behagelig samtale eller for å nyte en fin utsikt i skogen, på fjellet eller ved åen. Bruk salt i kaffen. Salt er en smakforsterker som faktisk gir mer smak til kaffe, derfor er det ikke feil å strø over en klype salt i det kokende kaffevannet. På Lemmel mener man at mørkrostet kokekaffe smaker best hvis den nytes ute i naturen over et bål med åpen ild, men innser at man ikke alltid kan bevege seg ut så fort man vil nyte en god Kopper-kaffe. Det er derfor like mulig å koke kaffen på komfyren hjemme.
Les mer...